Vama sub lumini de Oscar 2012

Festivalul de fotografie Vama sub lumini de Oscar, editia 2012, se apropie de start – cateva fotografii de anul trecut, informatii si sfaturi.

Festivalul de fotografie Vama sub lumini de Oscar, editia 2012, se apropie de start. In imaginea de mai jos: Dan Besliu – fotograf profesionist – la cursul despre fotografia auto.

 

Vama sub lumini de Oscar 2011 - Dan Besliu
Vama sub lumini de Oscar 2011 – Dan Besliu – fotograf profesionist

 

Am participat la Vama sub lumini de Oscar, editia 2011 si am fost incantat de ideea acestui festival, unic in Romania datorita urmatoarelor aspecte:

1. Locul de desfasurare – Vama Veche  – un loc foarte potrivit pentru un festival de fotografie;

2. Modul de desfasurare: seminar – activitate practica – inscriere in concurs – desemnare castigatori pentru fiecare etapa;

3. Calitatea prezentarilor in cadrul seminariilor si implicarea organizatorilor in sustinerea activitatii practice in sesiunile foto;

4. Prezenta multor fotografi de valoare, dar si a multor fotografi debutanti/aspiranti, foarte interesati de dezvoltarea propriilor cunostinte;

5. Atmosfera unica, specifica pentru Vama Veche.

 

Informatii importante: in afara de aparatura foto, de preferinta DSLR, este important sa aveti si un laptop pe care sa puteti selecta si eventual procesa rapid fotografiile pe care doriti sa le inscrieti in fiecare concurs foto, aferent fiecarui seminar/teme.

 

Vama sub lumini de Oscar - procesare foto
Vama sub lumini de Oscar – procesare foto – laptopul este necesar

 

Anul acesta Vama sub lumini de Oscar se va desfasura in perioada 18-25 august 2012, la terasa “Povestea Ceaunului” ( fosta Stage/Zapata), evident in Vama Veche.

 

Pentru mai multe fotografii/fotografii in format mai mare, de la editia de anul trecut a festivalului Vama sub lumini de Oscar, accesati pagina mea de facebook, dedicata fotografiei: Laurentiu Ilie, dosarul Vama sub lumini de Oscar.

 

Formularele de participare pentru Vama sub lumini de Oscar 2012, le gasiti aici.

 

Bafta la inscriere!

 

Autor: Laurentiu Ilie