Fotografii produse

Fotografie de produs – izolare produs pe fundal alb, cu umbre naturale, fara decupare si fara Photoshop.

A trecut aproape un an de la ultimul articol publicat pe tema fotografii de produs, poze produse.

Cum tehnica personala a evoluat in anul ce a trecut, an in care am facut cateva sute de fotografii de produs, voi prezenta in continuarea acestui articol fotografii de produs facute anul acesta. Aveti mai jos o fotografie de produs cu un model care face parte dintr-o campanie de promovare online.

Fotografii de produs 2013
Fotografii produse – incaltaminte

 

Ca diferenta majora fata de sedintele foto de la inceputul anului trecut, acum, fotogafiile sunt izolate in fundal alb si nu mai sunt decupate, umbrele fiind naturale, date de modul in care este directionata lumina, pentru a pune in valoare produsul si pentru a-l arata cat mai natural, fata de cum arata in realitate.

 

Daca aveti un magazin online sau daca aveti nevoie de fotografii de produs pentru diverse aplicatii online, printuri, postere, etc., ma puteti contacta. Colaborarea este posibila atat in Bucuresti, cat si in tara, fie prin deplasare, fie prin curierat, pentru pret/cost final mai redus.

 

Fotografii de produs
Fotografii de produs 2013 – incaltaminte

 

Mai multe fotografii de produs,  gasiti pe site-ul Kampus,  cele mai noi fiind facute cu aceeasi tehnologie cu modelul prezentat in fotografia de produs de mai sus.

 

Toate drepturile pentru utilizarea fotografiilor de pe site sunt rezervate @ Laurentiu Ilie.