Muza pentru concurs foto

Caut muza pentru concursul foto cu tema: Femeia, eterna muza, organizat de F64.ro.

Tocmai am primit un newsletter de la F64.ro, cu tema de concurs: Femeia, eterna muza.

Pe scurt: caut muze pentru concursul foto. Colaborare in regim TFCD/barter.

Ce inseamna TFCD?

Time for „CD”: modelul investeste timpul si creativitatea, la fel ca si fotograful, pentru a realiza un „CD cu fotografii”, pe care ambii le folosesc pentru propria promovare, ca model/fotograf.

Muza - fotografie cu titlu exemplificativ
Muza

Oportunitatea acestui concurs, face ca promovarea sa fie mai buna, inclusiv pe site-ul organizatorului concursului, F64/ro.

Eu pot inscrie 3 fotografii in concurs, prin urmare, voi alege maximum 3 muze. Fiecare muza va primi, la alegere, 5 dintre cele mai reusite fotografii din sedinta/sedintele foto, pentru propria promovare.

Detalii despre concurs gasiti pe site-ul organizatorului: aici. In cazul in care eu castig concursul, ofer muzei din fotografia castigatoare, ca recompensa, o pereche de incaltaminte, la alegere, de pe site-ul Kampus.ro.

Conditii de participare: trebuie sa aveti peste 18 ani sau in caz contrar, sa aveti acordul parintilor, exprimat atat direct cat si scris. Puteti fi atat model/fotomodel de cariera cat si model/fotomodel aspirant. Sedintele foto pot avea loc in Bucuresti sau in Constanta, cel mai tarziu in data de 23.02.2013.

Astept propunerile de colaborare, pe e-mail, cu atasamente de 2-3 fotografii, pana la data de 19 februarie. Datele mele de contact le gasiti aici.

Imi puteti transmite propunerile de colaborare si pe pagina mea de Facebook dedicata fotografiei: Laurentiu Ilie Photography .

Multumesc anticipat!

Laurentiu Ilie